Kill me or something

2011-08-31, 22:48:36 / Kategori: Jidder'
Efter att jag glodde på aladdin klicka jag igång en ny film direkt och grät lite.
Finns inget bättre än att sitta och böla riktigt töntigt framför en film hihi :)


Efter ett tag kom Mr. Arab hem och tog hand om mig och min onda mage,
sen åkte vi en sväng till några affärer tillsammans med Nette & Abbe och
sedan fick pojkarna laga mat till oss medans vi satt ute och läste nya
SOLO-tidningen och drack kaffe. Höhö!

Nu ligger jag i sängen bara och klagar på livet och tar ut all min ilska på honom.
Tror han tröttna, för han sucka bara och dunsa in i duschen....
Lyckades få honom så irriterad att han gick ifrån mig tre gånger, härlig tjej jag är!


Ska ta och logga ut från allt som har med teknologi att göra och bli en snäll flicka nu.
Godnatt folks!


Aladdin

2011-08-31, 11:43:02 / Kategori: Jidder'
Kom på att det var ungefär tusen år sen jag tittade på Aladdin,
blir att slå på den nu eftersom jag ändå sitter och saknar min arab.


Godmorgon Nyköping!

2011-08-31, 11:04:16 / Kategori: Jidder'
Sitter i Nyköping nu hos söten. Vilka härliga dagar det har varit! :)
Åkte hit i söndags, men sen hem igen på morgonen på måndagen,
sen åkte jag tillbaka hit på natten, sen vaknade jag upp igår och fixade
mig och mötte upp min Amandiis, sökte jobb, fikade, shoppade och åt mat.
Så jävla värt att träffa henne igen :) ♥

Sen blev det mat med pojkarna på Donken och sedan myskväll med "Micke & Molle".
Nu har jag vaknat, duschat, och lagt mig i sängen igen. Antar att man får göra
det när man blivit arbetslös igen haha ;) Det bästa med att inte ha nåt att göra
är att bloggen kanske kan bli lite roligare. Glömmer bort den så ofta, dumt.
Poängen är ju att skiva ner minnen och kunna tillbaka, och det är om ni frågar mig
rätt så omöjligt om jag inte skriver någonting alls. Får bli ändring! :)


En mörk söndag utan regn

2011-08-28, 23:49:26 / Kategori: it's for u.
Sitter i ett rum som för några månader sedan var mitt andra hem. Där miljontals olika historier har inträffat i spegelbilder av bra och dåliga. Och jag kan med hela mitt hjärta säga att jag vet vad dåliga händelser innebär nu. Hur mycket smärta, tårar och tyngd det för med sig. Men hur jag än vrider och vänder på det så försvinner alla flashbacks till de dåliga minnen så fort jag påminns om de bra. De lyckliga, töntiga, skrattande stunderna. Det spelar ingen roll vad som än händer, det är någonting som satt sig för hårt runt mitt hjärta och kommer alltid att ha en speciell plats där. Oavsett fast jag själv väntar mig några tårfyllda stunder i framtiden. Jag vet inte om det är nåt fel hos mig, eller om jag bara är realistisk. Det enda jag vet är att jag kommer att fortsätta försöka tills mitt hjärta inte orkar mer. För då vet jag att jag gav allt, jag behöver inte utsätta min hjärna för funderingar som till exempel "tänk om..". För ger jag allt, då har jag ett klartecken, svart på vitt.

På ett sätt känns det skönt att få en ny chans och försöka göra om allt på nytt för en psykiskt stabil start. Vi kan båda bara göra rätt nu och sikta framåt. Skapa nya minnen och göra om allt för "första gången" igen. Vi kan känna oss trygga på ett nytt sätt och titta framåt samtidigt som vi försöker bleka ner våra dåliga minnen från vårt förflutna.
Men det tar också emot att börja om på nytt. Det tar emot de stunder som jag tänker på vart vi kunde ha varit idag. I vintras trodde jag seriöst att vi skulle packa ner våra saker i lådor och flytta dom innanför en dörr som symboliserade vårat lagom till hösten. Att vi hade kommit så långt att vi skulle ha gemensam ekonomi och att jag skulle få äran att laga romantiska middagar till oss varje dag utan stopp. Att vi varje natt skulle somna till varandras andetag för att sedan vakna upp varje dag till solljus och vackra leenden och planera vad vi skulle göra av dagen. Jag trodde att i samma veva skulle jag få en löftes-ring, eftersom vi båda ville vänta med förlovningar till äldre dagar, men en löftes-ring som syboliserade kärleken från honom och uppskattningen på att jag fanns där vid hans sida och att det inte var i onödan, utan att vi en dag skulle gå längre, men att det var så mycket han vågade lova mig just då. En löftes-ring som syboliserade ett löfte om att det är vi två, kommer fortsätta vara vi två, och att jag inte bara är lycklig för stunden, utan att varenda dag skulle betyda att vi skulle fortsätta göra varandra lyckliga. Men vi är alldeles för långt ifrån dessa saker. Alldeles för långt ifrån.
Så idag, sitter jag i hans rum som är hans hem. Mina saker finns inte längre överallt i hans skåp och lådor, utan de ligger fint nedpackade i min stora väska som försöker rymma skor och kläder uträknade för att passa till så många dagar som jag planerar mitt besök. För det är inte hemma längre, jag hälsar på och jag är en gäst. Jag tar med mig mina kläder hem och tvättar, jag smutsar inte ner hans handdukar med smink, jag laddar inte över privata bilder till hans dator för att kunna blogga,  jag fyller inte kylskåpet med godsaker jag ska unna mig med. Jag tar inte för mig av sådant som förut var en självklarhet. Jag låter hans hem vara hans.  Jag har inte längre hans nyckel på min nyckelknippa och vi måste komma överräns om vilka dagar och tillfällen vi ska träffas så det passar båda, jämfört med innan då vi båda gjorde saker på varsit håll om dagarna men jag ändå kunde komma hit och spendera underbara nätter med honom. Det enda som egentligen finns kvar här som är från mig, är ordet jag ristat in i hans vägg på den sidan han sover på. Och till och med det börjar bli slitet och bleka bort.

Mitt rum är där emot överbelastat med prylar igen, min garderob är proppfull och jag har saker som inte ens har någon rätt plats. Mitt rum är även fyllt med frågor i luften som handlar om hur mina framtida kliv kommer att se ut. Frågor som vart jag ska ta vägen, vad kommer bli mitt hem, vart kommer livet ta mig och när kommer mitt hjärta känna sig nöjd?
Människor växer och utvecklas hela tiden, det slutar vi aldrig med. Och jag känner mig som ett frö som har perfekt mängd av näring, vatten och närhet. Jag är säker på att jag kommer växa mig stark någon dag. Jag undrar vad jag kommer upp som, när det är dags för mig att blomma ut och jag hoppas att jag kommer vara tillräckligt stark att stå emot de vindar och regnfall som väntar mig. Och att solen utvecklar mig till en person med stora drömmar igen, stabila ben att stå på, höjer min självsäkerhet och får mig att känna mig vacker.
Jag är glad över att det inte regnade så mycket idag bara.
Jag får komma ihåg det.

This is my town, This is my city.

2011-08-19, 23:56:47 / Kategori: muusic/videos.
En låt som betytt lite extra vissa dagar. ♥

Turning my memories
Hoping to find out
where all the loyalty's gone
The friends that I had then
Turned into strangers
Thinking of you all along
If you see me now
You won't see me alone
If you see me
I'll be heading home


'Cause this is my town
This is my city
Through my eyes, looks so pretty
This is my town, this is my city now
These are my people, this is my song
Dirty streets where I belong
This is my town, this is my city now
This is my city now


Burning these pages
Our broken story
Words are just strangers to me
Thought we could work this out
I was wrong
You put the desperate doubt into me
If you see me now
You won't see me alone
If you see me
I'll be heading home


'Cause this is my town
This is my city
Through my eyes it looks so pretty
This is my town, this is my city now
These are my people, this is my song
Dirty streets where I belong
This is my town, this is my city now
This is my city now


You put the desperate doubt into me.

2011-08-19, 23:50:33 / Kategori: about me;
Antar att jag har kommit till sådana dagar igen. Och jag gör det inte med flit. Jag låter bara allt runt omkring rinna över mig precis som regnet gjort de senaste dagarna. Jag har inte gjort så speciellt mycket, knappt rört mig ur sängen om man ska tänka på helheten. Jag behövde det ett tag. Få vara bara. Tänka igenom allt. Igår kom jag till en punkt som faktiskt gör mig lite stolt. Jag stängde av datorn, helt, och jag la mig och bara stirrade i taket. Kopplade bort allt. Och jag somnade, och sov så otroligt skönt. Det behövdes, jag har varit väldigt orolig på sistone även fast jag inte velat tagit tag i det på riktigt. Jag har tagit studenten nu,  jag har jobbat så otroligt mycket och snart jobbar jag de sista dagarna innan det stänger ner för säsongen, vilket också har bidragit till mycket fritid och ett såkallat sommarlov för min del, om man nu kan kalla den här årstiden för sommar. Och jag har ett ständigt eko i mitt huvud, min egna röst som ställer samma jävla fråga; "Vad händer nu då, Yami?". Och jag kunde äntligen påminna mig själv ikväll att jag behöver inte ha det svaret nu. Jag behöver faktiskt inte ha det svaret på många år. Jag har alltid levt efter att ta vara på dagen och inte oroa mig för framtiden, för framtiden är för långt borta och alldeles för mycket tid att kunna styra över. Men på sistone har jag haft en stress inom mig för vad mitt nästa steg ska rikta sig åt, och jag har förstorat miljoner saker och ibland till och med tänkt tanken om att saker ska vara försent. Varför lurar jag mig själv?
Jag har fan all tid i världen, och om jag letar lite till hittar jag säkert yttligare mer tid.

Jag har aldrig kunnat se mig själv som gammal. Jag kan se en ring på mitt finger, en man som älskar mig, ett drömjobb som jag älskar och en lyxig lägenhet som jag själv förtjänat. Längre än så kan jag inte se. Och jag kanske ska blunda lite oftare, och inte pressa mig själv till att jag borde ha mina vyer framför mig redan imorgon. Utan jag borde hitta tillbaka till den Yami som uppskattade varje sekund som hon blev erbjuden. Hon som var spontan, tog hand om sig själv, fanns där för andra och inte tog så hårt på saker. Hon som inte hade så svårt att släppa taget om saker på grund av att hon starkt litade på att tiden läker alla sår och att allting händer av en mening.
För hon hade alltid rätt om det. Varför glömmer hon bort det ibland?

För jag börjar tro att om man siktar för högt och ser allt för klara mållinjer, så kanske man glömmer bort att ta sig dit på rätt sätt. För att komma till mållinjen måste man ta sig förbi hinder och svängar, och ibland kanske till och med fråga efter vägen. Och det är väl egentligen hur man tog sig till mål som räknas. Även om man måste arbeta hårt, pressa sig själv ibland men samtidigt veta när det är dags att stanna till för att andas, om man hittar genvägar, och om man kanske råkar gå fel och måste gå tillbaka, så lär man sig någonting. Och vad jag vet så är lärdom någonting nyttigt. Det är ingenting man ska vara otacksam över, oavsett hur den ges till dig.

Jag har en känsla över att jag kommer sova gott inatt med. Nu när allting känns klarare i huvudet. Och imorgon ska jag jobba av några av mina sista timmar.
Sen är det söndag, en helt okej dag att börja med förändringar på.

On my way to be a red-head.

2011-08-14, 23:30:40 / Kategori: about me;






Godmorgon Söndag!

2011-08-14, 12:44:02 / Kategori: Jidder'
Ligger i sängen helt nyvaken och funderar över om jag kommer få jobba idag eller inte.
Skönt hur det än blir, ska snart ringa dom så jag vet vad jag kan göra av dagen! :)

Igår jobbade jag 14:00-24:00 och efter jobbet mötte min kära syster mig och vi promenerade hemmåt. När jag kom hem drog jag ut en sväng igen för att bästiz Marcus och pappa Söhr kom hit :)


Nu ligger jag i sängen och dricker cola och äter chips och tittar på Sex and the City,
vilken toppen morgon, eller hur? (;


Strängnäs & Trosa.

2011-08-13, 03:46:29 / Kategori: nära&kära'
Med tankte på hur mycket tid jag spenderar i Södermanland så är det konstigt hur lite tid jag faktiskt spenderar den tiden i olika städer. Men denna vecka körde jag på. En tripp iväg till Strängnäs och sedan en till Nyköping som bar vidare till Trosa. Har hunnit träffa många betydelsefulla personer i mitt liv vilket förgyller det hela ännu mer :)

Tänkte slänga upp lite bilder från veckans gång, så jag har nåt fint att titta tillbaka till :)



















-

2011-08-09, 23:42:11 / Kategori: it's for u.

2 Augusti 2011


BILLABONG

2011-08-09, 22:57:44 / Kategori: Jidder'
Just nu sitter jag i soffan med fötterna på bordet och ett glas vin i handen.
Jag har som alla andra dagar en ny besatthet; nu är det Billabong som gäller framöver.
Sitter och kollar igenom bilder som jag tagit med min kamera på sistone. Inte alls många, vilket är tråkigt. Men varenda en innehåller så pass fina minnen att det inte gör nåt :)

Just nu sitter jag och väntar på att Lollo ska ringa mig. Imorgon dumpar hon hennes kille lite grann och bjuder hem mig. Jag får hoppas att det inte skapar avundsjuka för honom, med tanke på hur Lollo och jag blir när vi umgås ;) Haha! Först ska vi mötas upp i Nyköping för kanske en fika och shopping, sen beger vi oss mot trosa för myspys och utgång. Kommer bli så sköööönt att få träffa henne igen och skitsnacka!

Slänger upp en jättegammal bild på oss två ♥


Baba på äventyr.

2011-08-09, 13:11:16 / Kategori: Jidder'
För några dagar sen kom baba förbi på jobbet, vinkade åt mig och jag kilade iväg till honom för att kolla läget. Då hade han kommit förbi för att säga "Hejdå" för tydligen skulle han iväg till Tyskland. Efter detta så sprang han till bilen och lämnade Sverige. Nu är han i alla fall hemma igen, vilket jag är glad över. Och sen tog han med sig en ny kärlek till mig, GUCCI! Så många gånger jag sagt att jag önskar mig detta.. Och äääntligen är de mina! ♥


Vad hände?

2011-08-08, 18:52:54 / Kategori: Jidder'
Öppnade dörren till rummet när jag kom hem och såg detta. Man kan ju undra vart festen var egentligen..


I got a life again!

2011-08-08, 18:48:30 / Kategori: Jidder'
Jobbade sista dagen i lördags från 09:00-24:00. Jobbigt, meeen cash is king!

Igår så mötte jag upp Marcus och han kidnappade mig till Strängnäs, där vart det chillkrök, spel, prat, musik tills vi fick för oss att gå och bada! Det hade regnat hela kvällen så det var varmt vatten sådär mitt på natten, men iskallt när vi kom upp igen! Så på vägen hem igen så satte vi oss ute och pratade och sånt och när vi väl kom hem hade vi maraton med playstation-spel, aaaawesome! :) Sen idag tjockade vi i oss pizza och även glass i väntan på bussen, me = happy!

Nu är jag hemma och sitter i vardagsrummet. Har precis laddat in lite bilder som kanske kommer upp senare idag. Känns skönt att ha en helkväll hemma nu och vakna upp imorgon utan att ha någon plan. Soooova uuuut =)


NITTON ÅR

2011-08-03, 22:55:23 / Kategori: Jidder'
Igår var det min dag, min min min! I måndags kom min speciella hit och vi grillade mat och åt och hade det trevligt med familjen. Sen blev det en låååång nattpromenad för oss med prat om allt mellan himmel och jord. Sen la vi oss och så vaknade jag upp som 19 år! Jag tycker det är en bra ålder, jag kan fjanta runt som en 18åring ett år till innan jag blir 20 och måste börja se allvaret i livet. Dagen erbjöd mycket fint, en fin tårta, en fin mobil som kallas Samsung Galaxy S II, en fin familjefika, en fin promenad och stund nere vid sjön, en fin natt med miljoner spel.

Idag åkte han iväg och jag följde honom till bussen som skulle ta honom till flygplatsen. Sen jobbade jag och nu har timmarna äntligen börjat rulla. Inte många arbetsdagar kvar och det ska firas sen när det är över och jag ska ta så otroligt mycket tid till mig själv, mina behov och mina önskningar. Det är inte mycket kvar av sommaren, det börjar bli bråttom! Jag vill inte behöva undra vart tiden tar vägen sen. That's it!




Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!